Týden otevřených dveří DDM Štětí 21.10 – 25. 10. 2019

Kronika nám prozradila, že je tomu letos již 70 let, kdy vznikl Dům dětí a mládeže ve Štětí. Při této příležitosti bychom vás rádi pozvali na Týden otevřených dveří.

Přijďte se podívat od pondělí do čtvrtka k nám do domečku a nahlédnout tak pod pokličku naší činnosti. V tomto týdnu vás přivítáme na kroužcích, které probíhají u nás v Domě dětí a mládeže, Horova 375 jako jsou Keramika pro děti, Hravá angličtina, Youtuberka a další.

Rádi vás uvidíme v průběhu týdne i na našich pohybových kroužcích, které probíhají v tělocvičnách základních škol. Stačí nahlédnout do rozpisu a vybrat si kroužek, který vás nejvíce zajímá.

Součástí DDM je Mateřské centrum Žabka, které budete mít možnost v pondělí zdarma navštívit a lépe poznat.

Ve středu pro vás bude v Mateřském centru Žabka připraven tvořivý workshop a v případě příznivého počasí i zábavné odpoledne na zahradě DDM v době od 13.00 do 17.00 hodin.

Dům dětí a mládeže ve Štětí – to jsou nejen kroužky, ale také rozmanité akce a pořádání táborů jak příměstských, tak pobytových. Děti u nás najdou vyžití i v době podzimních či jarních prázdnin.

S tím vším vás chceme seznámit a proto jsme pro vás při příležitosti tohoto krásného výročí připravili Týden otevřených dveří. Přijďte mezi nás, jste srdečně zváni!