Hlášení – 26. týden 2020

V úterý 23.6. bude pošta otevřena pouze dopoledne od 8 – 11 hodin. Odpoledne bude zavřeno.

Z důvodu stavební rekonstrukce fotbalové plochy nadále trvá zákaz vstupu do areálu fotbalového hřiště z důvodu bezpečnosti. Děkujeme za pochopení.

V rámci slosování ústřižků ze sběrného dvora odpadů za 1. čtvrtletí k zbývají vyzvednutí 1.místo – dárkové poukázky na nákup zboží v hodnotě 1.666,- Kč, které získal držitel žlutého ústřižku s razítkem hrušky č. 122 a 2.místo – dárkové poukázky na nákup zboží v hodnotě 1.166, - Kč, což získal majitel žlutého ústřižku s razítkem hrušky č. 51. Ceny si výherci mohou vyzvednout po předložení výherního ústřižku do 10.7.2020 na radnici po předchozí telefonické dohodě na tel. 416 814 114.

V hošteckém sběrném dvoře odpadů byla od 1. 6. 2020 obnovena soutěž Ústřižkovka s vydáváním slosovacích kupónů.

Spolek Mája zve rodiče s dětmi na akci Barevní skřítci, která se uskuteční ve čtvrtek 25. 6. od 16:30 hod. v hošteckém sportcentru. Můžete se těšit na barevné hry pro rozvoj dětí, malování křídami, malování na obličej, soutěž o nejhezčí obrázek a bublifuky – nanuky.

Na Malešově u čísla popisného 106 pro vás společnost Weiss & Wild připravila nové zahradnictví, ve kterém naleznete velký výběr substrátů, rašeliny a mulčovací kůry. Dále zde můžete objevit i sortiment ovocných i okrasných dřevin a květin, včetně trvalek. Prozatímně je otevírací doba každý pátek a sobotu od 9:00 do 17:30. Těšíme se na vás. 

V rámci zamýšlené rekonstrukce kostela sv. Jiří v Malešově se jeho majitel obrací na naše občany s prosbou o zapůjčení nebo okopírování dobových fotografií, obrazů a dalších vyobrazení malešovského kostela. Své materiály můžete přinést na radnici k zapůjčení nebo okopírování.