Hlášení – 6. týden 2021

Jednorázové lístky na svoz komunálního odpadu lze až do konce února na radnici směnit a doplatit za aktuálně platné na letošní rok. Dále připomínáme, že na radnici jsou po prokázání platby k vyzvednutí samolepky na svoz odpadu na r. 2021.

Občané, kteří využívají užitkovou vodu z rozvodu závlahy, mohou svou spotřebu za rok 2020 hradit v úředních dnech (pondělí a středa) na radnici.

Upozorňujeme občany, kteří mají pronajaté pozemky od města, že s koncem října loňského roku uplynula splatnost nájemného pro hospodářský rok 2020. Dále připomínáme, že nájemné je třeba posílat na účet města č. 275156995/0300 s VS: 2131. Uvedené číslo účtu naleznete i na webových stránkách města. Nájem lze také zaplatit v hotovosti na radnici.

Z důvodu přechodu vysílání kabelové televize společnosti Trionet na nový vysílací standard DVBT2/HEVC byly v uplynulém týdnu přemapovány parametry televizního vysílání. Jak jste již byli prostřednictvím SMS a městským rozhlasem informováni, tak nyní je pro správný příjem televizních stanic nutné provést automatické, popř. ruční ladění televizoru či set top boxu na nové kanály. Děkujeme Vám za pochopení a přejeme nerušené přeladění stanic na nový vysílací standard.

Od pondělí 8. 2. je otevřena nová prodejna železářství a výroba klíčů, v Hoštce na náměstí Svobody čp.112. Otevírací doba obchodu je PO-PÁ 6:30 – 16:30 a SO 8:00 – 12:00 hod. Zaměstnanci provozovny železářství a výroby klíčů se těší na vaši návštěvu. 

Potřebujete kvalitní nůžky a pilky pro řez stromů? Semínka zeleniny, bylinek, trvalek i letniček? Sazečku, hrách, hořčici, pelušku či proso? Kvalitní substráty, krmení pro ptactvo, stromové balzámy, hnojiva a pesticidy? To vše a mnoho dalšího naleznete v otevřené Malešovském zahradnictví v č.p. 106, a to každý pátek a sobotu od 9.00 do 17.30 Malešovští zahradníci se na vás těší.

V pondělí 8. 2. byl na radnici odevzdán svazek klíčů s čipem, který byl nalezen na Vyhlídce. Majiteli budou klíče po správném popisu předány.