Hlášení – 24. týden 2021


Vážení spoluobčané, naše město se zapojilo do projektu Efektivní a moderní komunikace obcí se Sdružením místních samospráv ČR, díky němuž získá naše město elektronickou úřední desku – dotykovou obrazovku, jež nahradí aktuální papírovou verzi. V rámci projektu bude zpracována také koncepce, která nám pomůže zlepšit naši komunikaci směrem k veřejnosti – k Vám. Abychom co nejvíce vyhověli Vašim požadavkům, můžete si dotazník snadno vyplnit na internetu prostřednictvím webových stránek města nebo si dotazník v papírové formě můžete vyzvednout na radnici, a třeba i na místě vyplnit.
Vyzýváme rodiče nově narozených dětí, pokud se chtějí zúčastnit Vítání občánků města Hoštky, které proběhne v pondělí dne 19. července 2021, aby na MěÚ Hoštka doručili osobně či elektronicky (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) přihlášku, která je ke stažení na webových stránkách města. Vzhledem k pravidlům ohledně ochrany osobních údajů již nelze rozesílat pozvánky na vítání občánků bez předchozí žádosti rodičů.
Vítání občánků je určeno pro děti do 2 let věku s trvalým bydlištěm na území města Hoštky (trvalé bydliště i v době narození) a uzávěrka přihlášek je 9. 7 2021.
Dne 23. 6. vás zveme od 17:00 hod. do Sportcentra Hoštka na Vodnickou pohádku pro děti. Hraje divadélko Romaneto, vstup je zdarma. Vstup na akci je možný za dodržení platných hygienicko-epidemiologických opatření v den konání akce.
V měsíci dubnu se uskutečnilo slosování výherních ústřižků ze sběrného dvora odpadů za 1. čtvrtletí 2021. K vyzvednutí zbývá 1. místo – poukázky na nákup zboží v hodnotě 1.500, - Kč získává růžový ústřižek s razítkem č. 11. Cenu si výherce může vyzvednout po předložení výherního ústřižku do konce letošního června na radnici.
Spolek Mája ve spolupráci s Klubkem Hoštka a Centrem D8 si dovolují pozvat děti se svými rodiči ve čtvrtek 17.6.2021 od 16:30 do areálu Sportcentra v Hoštce na zábavnou akci Barevní skřítci. Čekají vás barevné hry, malování křídami, drobné odměny, malování na obličej a skákací hrad. Přijďte si užít barevné odpoledne! Členky Spolku Mája se na vás těší.
Upozorňujeme občany, že od pondělí 14. do pátku 18. 6. bude uzavřena ulička mezi Lužickou ulicí a semaforem na hlavní silnici z důvodu opravy veřejného osvětlení.
Hoštecká stará garda hraje domácí zápas ve čtvrtek 17 6. od 17:30 s Tigem Nučnice. Všichni jste srdečně zváni.