Hlášení – 24. týden 2024

Město Hoštka informuje vlastníky nemovitostí o možnosti připojení se k pořízení Změny územního plánu Hoštky a obcí, a tedy k předložení žádostí a požadavků na změny využití pozemků, a to až do úterý 30. 7. 2024 prostřednictvím podání vyplněného formuláře, staženého z webových stránek města, nebo osobně získaného ve stavební kanceláři MěÚ Hoštka.

Český svaz žen Hoštka a Město Hoštka vás srdečně zvou v sobotu 15. 6. na Velešickou pouť. Mše v kostele sv. Antonína Paduánského se uskuteční od 9:30 hod a po skončení mše bude požehnáno všem poutníkům a jejich dopravním prostředkům. 

Oblíbené dílničky následují od 10:30 hod. Součástí pouti bude dále soutěž o nejlepší makový moučník, prodej perníků, soutěže pro děti a samozřejmě i nezbytné občerstvení. Dále bude pro děti připravena pěna od hasičů z Malešova a pro zájemce i výstava zemědělských strojů.

Srdečně jste Spolkem za rozvoj obce Malešov zváni na 6. malešovské maškarní pod širým nebem, které se koná v sobotu 15. 6. od 19:00 do 1:00 hod. po půlnoci na návsi v Malešově. Vstupné v masce je 50,- Kč a bez masky 100,- Kč. Děti do 12 let mají vstup zdarma. Můžete se těšit na hudební doprovod Vivasong Víti Vávry, soutěž o nejlepší masku, noční překvapení, pivo, klobásky a gulášek.

Spolek Mája Hoštka vás ve čtvrtek 20. 6. zve od 16:00 hod. na tradiční akci Barevní skřítci do areálu hošteckého Sportcentra. Pro děti budou připraveny hry, odměny, skákací hrad a za hezkého počasí pěna.

ZŠ a MŠ Hoštka zve všechny malé děti a jejich rodiče na Den otevřených dveří v hoštecké mateřské školce, který se koná v úterý 25. 6. 2024 od 9:00 do 11:00 hod. Přijďte si do školky a na zahrádku pohrát, zazpívat si písničky a společně si také zacvičit.