Ve dnech 27. a 28. 9. se uskuteční II. kolo voleb do Senátu PČR, tedy v pátek 27. 9. od 14:00 do 22:00 hod. a v sobotu 28. 9. od 8:00 do 14:00 hod. ve volební místnosti na radnici. K hlasování je oprávněn každý občan ČR, který alespoň ve druhý den voleb dovrší 18 let věku a prokáže se platným občanským průkazem či platným cestovním pasem. Pokud si doma zapomenete volební lístky, tak je můžete obdržet přímo ve volební místnosti. Ze závažných, zejména zdravotních důvodů, je možné požádat městský úřad o hlasování doma, např. telefonickou žádostí na tel. 416 814 114, a to během otevírací doby městského úřadu do pátku tohoto týdne.

V úterý 25. 9. bude z důvodu pokládky kabelů nízkého napětí el. energie uzavřena ulice Malá Strana.

Upozorňujeme na plánovanou odstávku dodávky el. energie v části Hoštky, a to ve čtvrtek 26. 9. od 7:00 do 17:00 hod. Bližší informace o konkrétních místech mají občané k dispozici od ČEZu Distribuce, popř. jsou k nalezení na webových stránkách města.

Ordinace MUDr. Zámečníkové informuje, že 17 a 25. 10. bude v ordinaci přítomna pouze sestra. Dne 26. září bude z důvodu odstávky elektřiny ordinace uzavřena. Zástup zajišťuje MUDr. Ševčíková ve Štětí.

Informujeme naše spoluobčany, že od září lze žádat o dotaci na nový ekologičtější kotel či tepelné čerpadlo v rámci programu Nová zelená úsporám a Nová zelená úsporám light. Více informací získáte na webových stránkách Státního fondu životního prostředí sfzp.cz nebo na novazelenausporam.cz, popř. vám na radnici poradíme.

V rámci rozvoje města a obcí na další roky se na vás obracíme s dotazníkem, abychom mohli lépe rozvrhnout jednotlivé investiční rozvojové činnosti. Příslušný formulář naleznete ve vašich domovních schránkách. Vyplněný dotazník prosím odevzdejte do 15. 10. 2024 na radnici nebo do schránky před úřadem, v obchodě na Malešově, v obchodě potravin ulice Litoměřická, Špitálská (motorest), Velešice – u paní Šinfeltové Novákové v č.p. 66.

Město Hoštka vás zve na společenské odpoledne, které se koná ve středu 25. září 2024 od 15:00 hod. v prostorách kulturního sálu radnice v Hoštce. K tanci a poslechu budou hrát umělci známí z TV Šlágr DUO ŽÁKOVEC VOLÍNOVÁ. Vstup na tuto akci je zdarma, možnost zakoupení občerstvení.

Ve středu 25. 9. jste od 17:00 hod. srdečně zváni na hoštecké fotbalové hřiště k zápasu našich mladších žáků s vrstevníky z FK Schoeller Křešice. V sobotu 28. 9. se od 10:00 hod. opět naši mladší žáci postaví tentokrát vyzyvateli FK Travčice a od den později, v neděli 22. 9. přivítá naše starší přípravka od 10:00 hod. na hošteckém fotbalovém hřišti SK SAHARA Vědomice. Podpořte všechny naše mladé fotbalisty a přijďte jim fandit.