Ve středu 9. 10. 2024 vás v 16:30 hod. srdečně zveme na radnici v rámci bezplatného poradenství pro veřejnost na seminář Jak získat finance na úsporné bydlení aneb dotace v praxi. Získáte aktuální informace o dotačních programech, jak prakticky podat žádost o dotaci, energetické poradenství a v případě zájmu si můžete nechat individuálně poradit nebo konzultovat váš záměr ohledně úspor energií.

Český svaz žen Hoštka pořádá v pátek 11. 10. od 18:00 hod. Lampionový průvod dýňovou stezkou ve Velešicích. Sraz je na návsi ve Velešicích, po ukončení bude buřtík a čaj. Občerstvení pro děti zdarma a pro děcka s lampionem malá odměna. Strašidelné kostýmy jsou vítány. Děti mladší 10 let se mohou zúčastnit jen v doprovodu dospělé osoby.

Ve dnech 17. a 25. 10. bude v ordinaci MUDr. Zámečníkové přítomna pouze sestra. Zástup zajišťuje MUDr. Ševčíková ve Štětí.

Město Hoštka vás zve na podzimní taneční zábavu s kapelou NEONBAND, a to v sobotu 26. 10. 2024 od 20:00 hod. v kulturním sále hoštecké radnice. Vstup je zdarma.

Informujeme naše spoluobčany, že od září lze žádat o dotaci na nový ekologičtější kotel či tepelné čerpadlo v rámci programu Nová zelená úsporám a Nová zelená úsporám light. Více informací získáte na webových stránkách Státního fondu životního prostředí sfzp.cz nebo na novazelenausporam.cz, popř. vám na radnici poradíme.

V rámci rozvoje města a obcí na další roky se na vás obracíme s dotazníkem, abychom mohli lépe rozvrhnout jednotlivé investiční rozvojové činnosti. Příslušný formulář naleznete ve vašich domovních schránkách. Vyplněný dotazník prosím odevzdejte do 15. 10. 2024 na radnici nebo do schránky před úřadem, v obchodě na Malešově, v obchodě potravin ulice Litoměřická, Špitálská (motorest), Velešice – u paní Šinfeltové Novákové v č.p. 66.

V sobotu 5. 10. jste od 13:00 hod. srdečně zváni na hoštecké fotbalové hřiště k zápasu našich borců ve skupině B se Sokolem Ctiněves. A následně také v sobotu 5. 10. ale až od 16:00 hod. se v rámci okresního přeboru hoštečtí borci postaví vyzyvateli FK Schoeller Křešice. O den později, v neděli 6. 10. přivítá naše mladší přípravka od 10:00 hod. vrstevníky z TJ Dynamo Podlusky a ve středu 9. 10. se od 16:30 utkají naši fotbalisté v rámci starších žáků s celkem SK Liběšice. Přijďte všechny naše fotbalisty během domácích zápasů svým fanděním podpořit