Hlášení – 10. týden 2019

Tento týden budou pracovníci SČVaK odečítat vodoměry se studenou vodou. V Hoštce odečty proběhnou ve středu 6. 3. a o den později, tedy ve čtvrtek 7. 3., i v Kochovicích. Pokud v době odečtu nebudete doma, tak na přístupném místě zanechte informaci s aktuálním stavem vodoměru.

I letos mohou občané konzultovat se zaměstnanci Finančního úřadu problematiku daně z příjmů fyzických osob, včetně pomoci s vyplněním daňového přiznání. Tato služba Finančního úřadu Litoměřice bude k dispozici ještě v pondělí 11. 3. 2019 od 13:00 do 17:00 hodin v MěÚ Štětí v zasedací místnosti v přízemí.

Město Hoštka ve spolupráci se ZŠ a MŠ Hoštka pořádá v rámci Dne otevřených dveří ve škole Výstavu velikonočních kraslic, která se uskuteční v úterý 16. 4. 2019. Abychom měli co vystavovat, tak prosíme naše spoluobčany, ať se této výstavy zúčastní se svými výrobky. Kraslice mohou být nejen z vajec, ale také z různých jiných materiálů, kdy fantazii se meze nekladou. Své výrobky pro účely výstavy předejte k zapůjčení nejdéle do 12. 4. ve škole nebo na radnici. Více informací získáte u paní Ireny Nádvorníkové na tel. 728 898 723.

Ve čtvrtek 7. 3. jste v 16:00 hod. srdečně zváni do hošteckého sportcentra na Dětský pohádkový maškarní karneval s MC Mája. Nebude chybět soutěž o nejhezčí masku, diskotéka a spousta jiné legrace.

Český svaz žen Hoštka vás zve v sobotu 9. 3. od 15:00 hod. do sálu radnice na maškarní karneval pro děti. Jsou pro vás připraveny soutěže, odměny, tombola a diskotéka. Vstupné 20,- Kč za dítě.

Město Hoštka vás zve ve středu 13. 3. od 17:00 hod. do radničního sálu na divadlo pro děti – Tři prasátka, které nám zahraje Sváťovo dividlo. Vstup je zdarma.

V MC Mája se můžete každou středu od února do dubna vždy od 10 do 12 hod. těšit na tvořivé Hraní se zelenou Šárkou. Více informací o programu a cenách můžete získat u paní Šárky Kalové na tel. 721 417 738 nebo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., u které se dozvíte i bližší informace o dalších tematicky zaměřených akcích na zelené potraviny pod názvem Zelený stůl v roce 2019 v MC Mája.