Hlášení – 33. týden 2023

Na základě provedené revize a kontroly seznamů knih bude hoštecká městská knihovna od středy 16.8. znovu otevřena.

V sobotu 19. 8. jste od 18:00 hod. srdečně zváni do hošteckého sportcentra na přátelské posezení nejen s písničkami Karla Gotta. Vstupné je dobrovolné.

V sobotu a neděli 19. a 20. 8. jste vždy od 9:00 hod. ráno srdečně zváni na hasičské hřiště na konci obce Malešov na závody Podřipské hasičské ligy v požárním útoku. V sobotu závodí děti a v neděli družstva dospělých – mužů a žen. Občerstvení je zajištěno.

Město Hoštka pořádá na náměstí Svobody v pondělí 21. 8. od 18:00 hod. malou připomínkovou akci na události roku 1968. Přijďme si připomenout historii a chvíli společně zavzpomínat. Na programu bude pár slov pamětníků, hudba Pavla Hoznédla a zapálení svíček.

ČEZ Distribuce, a.s. informuje o plánované odstávce elektrické energie v obci Malešov dne 31. 8. 2023 od 7:00 do 19:00 hod. Více informací naleznete na webu města.

Město Hoštka realizuje ve škole od začátku prázdnin projekt na rekuperaci a fotovoltaiku. Z technických důvodů došlo k posunutí harmonogramu projektu, a proto je ZŠ a MŠ Hoštka nucena odložit začátek školního roku o týden, tzn. až od pondělí 11. 9. 2023. Posunutí začátku šk. roku může některým rodičům přinést komplikace, a proto pro žáky budoucí 1. - 5. třídy bude zajištěna školní družina od 5,45 do 16,00 hod. Z kapacitních důvodů však není naše škola schopna poskytnout družinu pro všech 130 dětí z 1.stupně, proto velice prosíme rodiče, aby této služby využili jen v nezbytných případech, tedy zejména pracující rodiče. Přihlásit dítě na týden od 4.9. do 8.9. do školní družiny můžete nejpozději do 27.8.2023 vč. do půlnoci zprávou v Bakalářích na ředitelství školy nebo na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Přihlášení obdrží bližší informace. V případě velkého zájmu převyšujícího kapacitu, dostanou přednost žáci z nižších ročníků. Vedení školy a město Hoštka děkují za vstřícnost a pochopení.