Hlášení – 22. týden 2024

Omlouváme se všem malým a velkým, kteří se těšili na sobotní Indiánské putování. Z důvodu nepříznivého počasí a vyhlídky na vytrvalý déšť spolek Hoštecké děti s městem Hoštka akci přesouvají na jiný termín, a to na sobotu 29. 6., kdy se na vás budeme těšit!

Srdečně jste zváni na veřejné zasedání Zastupitelstva města Hoštky, které se koná v pondělí 3. června 2024 od 18:00 hod. na sále hoštecké radnice.

Město Hoštka informuje vlastníky nemovitostí o možnosti připojení se k pořízení Změny územního plánu Hoštky a obcí, a tedy k předložení žádostí a požadavků na změny využití pozemků, a to až do úterý 30. 7. 2024 prostřednictvím podání vyplněného formuláře, staženého z webových stránek města, nebo osobně získaného ve stavební kanceláři MěÚ Hoštka.

Tuto sobotu dne 1. 6. 2024 přijede do Hoštky prodejce s prodejem českých jahod a meruněk ze samosběrů. Prodej se uskuteční od 09:00 do 10:00 hod dopoledne na náměstí Svobody. Těšíme se na vaši návštěvu. 

Od středy 15. 5. 2024 je uzavřena spojnice mezi náměstím Svobody a Malým náměstím v Hoštce z důvodu rekonstrukce obvodového pláště budovy hotelu U lišky. Uzavírka potrvá do začátku měsíce června.